Artiklar, tips och guider

VILL DU BLI EN AV VÅRA STAMKUNDER?

Som stamkund kommer du att vara en av de första som får nyttig information, nyheter och kampanjer (ungefär 1 gång per månad)

Läs om våra villkor här.

Nyheter

6000 har fått mycket beröm av internationell cykelmedia. Exakta växlingar och responsiv bromsning från Shimano’s 105 Di2-grupp kombineras perfekt med racer-geometrin på den lätta CF3-kolfiberramen.

41 999 kr

När endast det bästa är tillräckligt bra. REACTO TEAM har redan med sin starka och snabba ram vunnit otaliga segrar i lopp och grupptester och ligger på topp i aerosegmentet.

125 000 kr

Toppkomponenter tillsammans med vår prisbelönta REACTO-ram utgör den perfekta formeln för denna topp-presterande aerodynamiska cykel. Racing är en del av dess natur, oavsett dina ambitioner.

105 999 kr

Med Shimano’s 12-delade Ultegra-grupp och Reynolds snabba AR60 DB-kolfiberhjul är 8000 en av toppmodellerna i vår REACTO-serie. Den trivs med intensiv körning i tävlingar, men älskar också att utmana kompisgänget på branta vägar och snabb asfalt.

66 999 kr

ARTIKLAR, TIPS OCH GUIDER

bild av utsidan av Bike Fixx cykelverkstad på Lindholmen, Göteborg
Vi har växt ut ur våra gamla lokaler och har flyttat in i nya verkstadslokaler på Lindholmen Science Park
bild av cykelmekanikern Rajeev Raj hos Bike Fixx som fixar ett bakväxel
Nu är det dags att plocka fram cykeln och det är klokt att ge den en liten våröversyn. Läs våra råd om vad du bör kolla upp!