Artiklar, tips och guider

VILL DU BLI EN AV VÅRA STAMKUNDER?

Som stamkund kommer du att vara en av de första som får nyttig information, nyheter och kampanjer (ungefär 1 gång per månad)

Läs om våra villkor här.

På vår billigaste SILEX får du samma geometri och smarta lösningar som på de dyrare modellerna, men tack vare smarta komponentval så får du dina drömmars pendlings eller äventyrshoj till ett riktigt bra pris.

14 399 kr

Fart och fläkt med SPEEDER 300. Lika fin till träning, pendling eller långtur. Lättviktsram i alu, komfortabel sittställning och kolfibergaffel som tar bort vibrationer från vägen.

11 699 kr

Enkel, snygg och väldigt kapabel. SILEX 600 är en cykel som verkligen kan vara med överallt. Med MTB-inspirerad ram och snabba däck så är den en perfekt partner på alla slags äventyr.

19 799 kr

Det viktigaste med en cykel är inte att kunna cykla så fort man vill men at ha kontroll på farten och stoppa när man vill eller måste. SILEX 400 har Shimanos GRX-grupp som klarar av alla förhållanden du kan tänka dig och har kraftfulla hydrauliska bromsar. Ramen är utrustad med alla fästen du kan tänka dig behöva.

18 449 kr

ARTIKLAR, TIPS OCH GUIDER

sykkelshorts for damer
Cykelshorts – eller haklappar, som många kallar dem, är ett måste för alla som använder cykeln till träning, tävling, pendling och resor. Ett par bra cykelshorts gör turerna mycket bekvämare, och det besparar magen från känslan en cykeltur kan vara.
Bild av Bike Fixx sin nya butik och verkstad i Måolndal
Efter 4 fantastiska år på Övre Husargatan fortsätter resan och vi flyttar vår butik och verkstad från Linné till Mölndal.