Artiklar, tips och guider

Våra företagstjänster

Företagets förstahandsval!

Bike Fixx erbjuder marknadens mest flexibla erbjudande för cyklar på arbetsplatsen. Vi erbjuder lösningar för allt från cykelservice på arbetsplatsen, cykelservicedagar, uthyrning av cyklar för anställda, poolcyklar på arbetsplatsen och cykelbaserade tjänster för företag med mera.

Underlättat cykelvardagen

Att göra det lättare för fler att välja cykel till och från jobbet är bra för både medarbetaren och företaget. Det bidrar bland annat till bättre hälsa och friskare och effektivare medarbetare samtidigt som företaget också kan minska antalet parkeringsplatser och kostnaderna förknippade med detta.

Vi på Bike Fixx bidrar till att öka andelen som väljer cykel, genom att hjälpa till att ordna cyklar på arbetsplatsen. Vi vill erbjuda marknadens bästa erbjudanden riktade till professionella aktörer och företag.

Cykelservice på arbetsplatsen

Vår mobila enhet kan bokas för serviceuppdrag på företag, skolor eller organisationer. Våra mekanikers kommer då ut tidigt på morgonen och tar emot cyklar när de anställda anländer. 

Cykelservice utförs sedan på plats före arbetsdagens slut. De anställda kan betala för servicen på plats, eller via faktura. Vi erbjuder även paket där företaget själva står för hela eller delar av kostnaden.

Intresserad? Skicka ett mail till info@bikefixx.se

Att kunna erbjuda sina anställda personalcyklar gör inte bara företaget mer attraktivt att arbeta för, det kan även öka produktiviteten då de anställda får dagens välgörande motion till och från arbetet. Sedan skadar det ju inte att sjuktalen går ner och ökade cykeltransporter bidrar till en bättre miljö.

Personalcykel är förmånligt för både den anställde och företaget. Den anställda får möjlighet att dra kostnaden på bruttolönen och det kan göras helt kostnadsneutralt för företaget. Avtalet läggs smidigt upp via ett leasingavtal eller hyra.

Klicka här för mer information om PERSONALCYKEL