Artiklar, tips och guider

PERSONALCYKEL FÖR FÖRETAG

Med personalcykel kan du spara upp till 45% av vad det kostar att köpa en cykel privat, detta tack vare att kostnaden för cykeln dras av på din bruttolön.

Personalcykel, förmånscykel eller tjänstecykel som det även kallas ibland är en förmån som uppstår när arbetsgivaren köper, leasar eller hyr en cykel som medarbetaren får använda privat. 

Bike Fixx har lång erfarenhet av personalcykel och erbjuder en unik och hög servicenivå från det ögonblick du tar emot cykeln. Hos oss kan du vara säker på att du får cykelservice i världsklass.

Vi jobbar med de största aktörerna inom personal- och förmånscykel. Om ditt företag är anslutet till något av de stora förmånsföretagen kan ni hämta ut cyklar hos oss. Kontakta oss om ditt företag ännu inte är anslutet så hjälper vi er att komma igång.

Få mer information om personalcykel

Få all nödvändig information samt presentation av cyklar och upplägg för personalcykel.

Frågor och svar

Vad är en förmånscykel?

En förmånscykel är när ett företag köper, leasar eller hyr en cykel som en anställd sedan får nyttja fritt. 

Vem kan få förmånscykel?

Det är upp till varje arbetsgivare att erbjuda sina anställda förmånscykel. Det är uppskattad förmån som blivit allt vanligare på stora och små arbetsplatser. Om du vill att din arbetsgivare ska erbjuda förmånscykel hjälper vi gärna till.

Hur mycket kostar det med förmånscykel?

Cykelns pris och din marginalskatt avgör vad din cykel kommer att kosta. I slutändan kan det bli så mycket som 30-50% billigare än att köpa cykeln privat.

Har du fler frågor?

Kontakta oss gärna så hjälper vi till att besvara dina frågor.
Du når oss på info@bikefixx.se eller 031-13 59 55.