Artiklar, tips och guider

Om Oss

CYKELBUTIK OCH CYKELVERKSTAD NÄRA DIG

 
Bike Fixx är ett cykelföretag som vill hjälpa alla som cyklar. Oavsett om du vill köpa en ny cykel, eller få din gamla fixad: vi finns där för dig! 

Alla våra butiker har duktiga medarbetare, där du alltid kan få hjälp med cykelrelaterade utmaningar. Vi har en verkstad i världsklass och innehar de certifieringar en modern cykelmekaniker bör inneha. Vi fixar alla typer av cyklar, från den klassiska damcykeln till den professionella atletens cyklar – och vi är bland Sveriges främsta inom elcyklar!

Vi tror att cyklar erbjuder en enkel lösning på många av samhällets komplexa problem. Cyklar är bra för den personliga hälsan och för vår miljö och vi har en företagsavdelning som hjälper till att öka antalet cyklar som erbjuds på arbetsplatser runtomkring. Oavsett om det är servicedagar för de anställda, poolcyklar, lastcyklar för sista milen leverans eller leasingcyklar – vi har lösningen!
 

Vi på Bike Fixx siktar på att vara cyklistens förstahandsval och därför strävar vi varje dag efter att ge dig den bästa servicen på marknaden! 

Välkommen till oss!