Artiklar, tips och guider

Book service nå

Er du klar for
sesongstart?

Nyheter

Årets landeveisykler

Utsedd till ‘Comfort Tip’ av det ansedda cykelmagasinet Roadbike och med bredare däck, kombinerat med en flexibel kolfiberram och en bekväm geometri, kan SCULTURA ENDURANCE 6000, utrustad med Shimano 105 Di2, göra varje kilometer på ojämna landsvägar till en extremt behaglig upplevelse.

39 999 kr

6000 har fått mycket beröm av internationell cykelmedia. Exakta växlingar och responsiv bromsning från Shimano’s 105 Di2-grupp kombineras perfekt med racer-geometrin på den lätta CF3-kolfiberramen.

41 999 kr

CF3-kolfiberram, Reynolds kolfiberhjul och nya Ultegra 12-delade Di2-gruppen ger dig den perfekta plattformen för en snabb tävlingsmaskin med aerodynamiska egenskaper och komfort på en helt ny nivå.

65 999 kr

Med Shimano’s 12-delade Ultegra-grupp och Reynolds snabba AR60 DB-kolfiberhjul är 8000 en av toppmodellerna i vår REACTO-serie. Den trivs med intensiv körning i tävlingar, men älskar också att utmana kompisgänget på branta vägar och snabb asfalt.

66 999 kr

CYKELBUTIK OCH VERKSTAD NÄRA DIG

Vi på Bike Fixx siktar på att vara cyklistens förstahandsval och därför strävar vi varje dag efter att ge dig den bästa servicen på marknaden!

Gode tilbud i vår outlet!

Med 2 drev fram, lättviktsram i aluminium och 100 mm dämpargaffel får du en bra cykel med god acceleration, brett register av växlar och god kontroll på stig.

3 928.46 kr7 649 kr

Med breda 20″ plus däck och stel gaffel får ditt barn en lätt cykel och massa grepp och du behöver inte att tänka på underhåll på gaffeln. Max kul – överallt!

6 389 kr

Vår enklaste BIG.NINE har en lättviktsaluram med lite mer avslappnad geometri och en enklare dämpargaffel. BIG.NINE 15 är en välprisad 29a för dig som önskar en solid partner på dina skogsäventyr.

6 749 kr

Vår enklaste 27er hardtail med 100 mm slaglängd ger bättre komfort, grepp och säkerhet. Välprisad och allsidig komponentlista som passar perfekt till en do-it-all cykel.

6 749 kr

merida scultura team

Den ultimata landsvägscykeln

Meridas Scultura-serie har hjälpt till att vinna otaliga proffsturer och kommer nu i den bästa upplagan någonsin. Scultura-teamet ger lyhördhet, aero och komfort som få andra på marknaden matchar!

SCULTURA TEAM levereras med en prisbelönt ultralätt ram och med geometri och aerodynamiska egenskaper från REACTO, men i lättare format. Det innebär att du får en ram som skär igenom vinden bättre än konkurrenterna, har fantastisk accelerationsförmåga och överlägsen komfort i sin klass.

120 000 kr

Sykkelsesongen er i gang!

Endelig er den kalde tiden over, og vi kan nyte bare veier og stier. Vi i Bike Fixx er eksperter på sykkel og sykkelutstyr. Uansett om du trives best på landeveien, til og fra jobb, på tur i marka eller ramlende ned bratte stier, kan du få hjelp av oss.

landsväg

VÄLJ RÄTT landVÄGSCYcKEL

Vi har ett stort utbud av landsvägscyklar med olika egenskaper och kvaliteter. Läs mer vilken landsvägscykel du ska välja!

lås och säkerhet

Undvika cykelstöld

tips för att göra

så justerar man växlar

Trött på trafikstockningar? Vi har elcyklar för pendling

Motor från Shimano, kvalitetsram med semi-integrerat batteri på 418 Wh och alla funktioner du behöver på en elcykel i stan. Allt till en förnuftig prislapp.

30 599 kr

Motor från Shimano, kvalitetsram med semi-integrerat batteri på 418 Wh och alla funktioner du behöver på en elcykel i stan. Allt med en fornuftig prislapp.

30 599 kr

Motor från Shimano, kvalitetsram med semi-integrerat batteri på 418 Wh och alla funktioner du behöver på en elcykel i staden. Allt till ett rimligt pris.

32 399 kr

Motor från Shimano, kvalitetsram med semi-integrerat batteri på 504Wh och alla funktioner du behöver på en elcykel. Allt till en förnuftig prislapp

32 999 kr

Servicepaket

Vi erbjuder olika cykelservicepaket, anpassade för allt från de som använder cykeln några gånger per säsong, till de som tävlar professionellt på internationell nivå.

artiklar, tips och nyheter

sykkelshorts for damer
Cykelshorts – eller haklappar, som många kallar dem, är ett måste för alla som använder cykeln till träning, tävling, pendling och resor. Ett par bra cykelshorts gör turerna mycket bekvämare, och det besparar magen från känslan en cykeltur kan vara.
Bild av Bike Fixx sin nya butik och verkstad i Måolndal
Efter 4 fantastiska år på Övre Husargatan fortsätter resan och vi flyttar vår butik och verkstad från Linné till Mölndal.

VILL DU BLI EN AV VÅRA STAMKUNDER?

Som stamkund kommer du att vara en av de första som får nyttig information, nyheter och kampanjer (ungefär 1 gång per månad)

Läs hur vi hanterar dina uppgifter här.