Artiklar, tips och guider

Sale!

Merida eOne-Sixty 975

Extremt stort batteri och delar som kanske hör hemma på en DH/Freeride cykel. Det låter väl bara grymt kul! Säg hejtillll eONE-SIXTY 975 som älskar stök, bröt och fart

77 399 kr

Framtidens stora prisvinnare? Det känns i alla fall som att potensialet finns där med vår prisvinnande chassis med balanserad geometri, stark motor från Shimno och ett megastort batteri. Som om inte det var nog så har vi valt att lägga krut på dämpare som trollar bort alla slag och stötar och extremt kraftiga bromsar. ZEB Ultimate och Super Deluxe Ultimate från RockShox, Shimano XT 4-kolvs bromsar och den nästan outslitliga LinkGlide drivlinan från Shimano. Räckvidd och motorkraft för att klättra de högsta och brantaste backarna och dämpare som ÄLSKAR stök, men ändå krafter kvar för att spinna hela vägen hem – ladda batteriet och göra samma sak nästa dag.
Nya eONE-SIXTY fyller skorna till förra generationens succécykElcykel – och det med råge. Det finns ingen annan eMTB som har lika många vintster och toppscorer. Bland annat blev den utsedd till “BEST IN TEST” av E-Mountainbike i deras ‘Best of 2021’ eMTB grupptest, den fick ‘Best of 2021’ i World of MTB och FREERIDE gav eONE-SIXTY 9000 nästan den perfekta score på 9.5 av 10. För 2022 är vår e-endurocykel utrustad med Shimano EP8 motor som är benchmark för lätta och starka motorer och har ett stort 750 WH batteri. Lägg till en ram och geometri med perfekt balans av manövrerbarhet och stabilitet. Den robusta ramen med inbyggt batteri tåler allt du kan stöta på i skogen.